Referencer

Psykiatri Vordingborg bygning 41

 


Tilbygning på Møn

 


Sakskøbing vandværk

 


Udvidelse af købmandsforretning Nykøbing F.

 


Middelaldercentret – Årets nyhed 2019 Griffenholm

 


Ny kirkedør til Vigsnæs Kirke

 


Pitstop Idestrup

 

 


Skovejerbolig

 

 


Tilbygning

 

 


Flytning af træpavillon ved Pomle Nakke

I januar 2013 påbegyndtes en flytning af den 103 år gamle træpavillon ved Pomle Nakke traktørsted . Pavillonen blev flyttet fra den hidtidige placering på østfacaden af det murede stuehus til nordgavlen af huset. Dermed sikredes bygningen, der tjener som sommer restaurant mod den truende erosion af den nærliggende kystskrænt mod Østersøen.

Der udover  blev opført en overdækket terrasse mod  øst, så kapaciteten for indendørs servering blev øget i sommer sæsonen. Det ny Pomle blev indviet d. 30. maj 2013.

Under hele arbejdet var der stor opmærksomhed omkring projektet, idet mange af kommunens borgere  kender stedet  som et yndet udflugtssted i sommerperioden.

 


Lade til skovmaskiner

Opførelse af denne arkitekttegnede skovlade har været et meget spændende job at udføre for vore svende, da de gode håndværkstraditioner var i højsædet, og hvor vi har udført jord, kloak, støbe , murer og tømrer/snedkerarbejdet.

Specielt var mandskabsfaciliteterne,  der var hævet ca 1 m over terræn og med udsigt over vandet, spændende at udføre med buet brændeovnsplads, muret gulv udført i spec. tyske små mursten samt 2 alkoverum oppe bag buet brændeovnsplads.